Reiki en Sensi-therapie

Welkom op de site van Lisenka Brouwer, het Oplaadpunt. De praktijk van Lisenka Brouwer is gevestigd in Kampen.

Reiki is een zachte heelmethode. D.m.v. handoplegging wordt energie gegeven die daar naartoe gaat waar het op dat moment het meeste nodig is. Hierbij gebeurt in het moment wat er nodig is. Het werkt op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Net zoals een klacht er vaak niet ineens is, is de klacht ook niet ineens weg. Het is een proces. Een proces van bewustwording en van heling. Soms is er een beginverergering net zoals bij homeopathie kan gebeuren. Door geregeld een behandeling te ondergaan, ervaar je ontspanning, meer rust en meer zelfvertrouwen. Je kunt even opladen. Ook ervaar je meer bewustzijn van je eigen lichaam en gedachten en wat de invloed van die gedachten is op hoe jij je voelt. 
Gun jezelf dit kado om je beter te voelen. Jij bent het waard. 

Sensi-therapie is een methode waarbij er met een protocol gewerkt wordt en er met de biosensor wordt uitgemeten wat er nodig is. Ook hierbij wordt er energetisch gewerkt. We halen de oorzaak weg of maken die bewust waardoor je dingen anders kunt gaan doen. Dan komen we bijvoorbeeld uit bij drukpuntmassage. Als er plekken op het lichaam pijn doen dan zit hier een thema aan. Dit zoeken we op en vervolgens kunnen we het met EFT (een kloptechniek op het lichaam) verminderen of laten verdwijnen. De lading gaat er dan af. Dit kan ook met angsten, boosheid, verdriet etc. Bij sensi volg ik ook wat er op het moment nodig is en kan het ook best zo zijn dat er reiki ingezet wordt.  

We zien in het moment wat er nodig is. 

Voor wie? Hooggevoelige vrouwen. 
Eventuele klachten kunnen zijn: burn-out, altijd moe zijn, piekeren, stress, zorgen maken, lichamelijke klachten, slecht slapen, klachten overnemen van anderen, niet meer weten wat jij wilt. 

Aanvulling. De behandeling is een geweldige aanvulling op de reguliere zorg. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken en ondersteunt je herstel.

Nieuwsgierig? Bel vrijblijvend voor meer informatie. Al een afspraak plannen mag natuurlijk ook. Telefoonnummer: 06-36397443 of mail naar: lisenkabrouwer@hotmail.com