Sensi-therapie en Reiki

Welkom op de site van Lisenka Brouwer, praktijk voor Welbevinden. De praktijk van Lisenka Brouwer is gevestigd in Kampen.

Sensi-therapie is een krachtige, kortdurende therapie met snel resultaat. Deze therapie wordt voor een veelvoud aan klachten ingezet. Je maakt weer contact met je gevoel en je eigen kern. Je wordt weer diegene die je werkelijk bent. Sensi-therapie is een alternatieve therapie met een holistische visie die ervan uitgaat dat lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Door de oorzaak weg te halen verdwijnen of verminderen klachten. Je krijgt inzicht in jezelf.

Voor wie? De Sensi-therapie is voor (over) gevoelige vrouwen en kinderen. Je hebt lichamelijke-, mentale,- en/of emotionele klachten en je wilt je beter voelen. Je bent op zoek naar je innerlijke kracht en wijsheid. Je wilt meer zelfinzicht verwerven. Je bent hooggevoelig en je wilt hier begeleiding bij of je bent gewoon nieuwsgierig. Kortom; iedereen die wil werken aan zijn of haar welzijn, gezondheid en zelfbewustzijn is welkom.

Aanvulling. De behandeling is een geweldige aanvulling op de reguliere zorg. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken en ondersteunt je herstel.

Nieuwsgierig? Kom eens langs voor een sensi-behandeling. Je zult je snel beter voelen. Bel vrijblijvend voor meer informatie en als je er aan toe bent, maak dan een afspraak. Telefoonnummer: 06-36397443 of mail naar: lisenkabrouwer@hotmail.com