Over mijzelf

Lisenka Brouwer (1980). Sinds 1 april 2009 heb ik mijn eigen praktijk aan huis.

Ik ben gecertificeerd Reiki- en Sensi-therapeut. Na eerst verschillende reikicursussen en een cursus voor aura- en chakrahealing te hebben gevolgd, ben ik begonnen met de studie voor Natuurgeneeswijzen (HvNA) in Arnhem. Hier heb ik de 2-jarige propedeuse gehaald. Daarna heb ik de sensi opleiding gedaan. Vervolgens heb ik yogadanza gedaan, munay-ki inwijdingen gehad en de opleiding tot Holistische kinderyogadocent gevolgd bij Arterre. Vervolgens heb ik de kundalini reiki inwijdingen 1,2,3 gehad. Hiermee heb ik een extra aanvulling voor de therapie. Als laatste heb de sensi module gevolgd. Nog weer 3 behandelmethodes erbij om veel op te ruimen en te helen. 

Sensi-therapie en Reiki zijn plezierige manieren om dichter bij jezelf te komen en daardoor beter voor jezelf te zorgen. 

Ik werk met vrouwen (hsp) die de aandacht krijgen die ze verdienen. Door aanwezig te zijn in het moment, komt er ook naar boven wat aandacht vraagt. Door hierbij te blijven worden dingen helder. Je wilt je graag goed voelen en de regie over je eigen leven (terug). Dit ga je ook zo ervaren. Ik pas verschillende behandelmethoden toe zoals: holistic pulsing, reiki, edelsteen-therapie, bloesem- en edelsteenremedies, entiteiten / energieën, emoties verwijderen, interactiekoorden verwijderen, regressie, burn-out protocol, helende / innerlijke reis, bachbloesemremedies, EFT, drukpuntmassage, voeding- en allergiemeting en orthomoleculaire middelen. Past Life Clearance, Current Life Clearance en Theta Healing. Wat er ingezet wordt, is bij elk individu weer anders en dat maakt het zo mooi en is tegelijkertijd de kracht van hoe ik werk. 

Ook pas ik kennis toe die mijzelf geholpen heeft en leer ik elke dag weer bij door het leven zelf, uit boeken en van de mensen die ik ontmoet. Altijd onderweg om meer te leren en het beste uit mijzelf te halen om mijn clienten goed te kunnen helpen. 

Voorheen ben ik werkzaam geweest in het welzijnswerk. Tijdens deze functies heb ik laten zien dat ik op een prettige manier met mensen omga en hen goed kan informeren, begeleiden en activeren.

Naast de praktijk ben ik werkzaam als coordinator en organiseer ik vakantieactiviteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. 

Ik ben erg toegewijd aan het werk dat ik doe. Ik kan goed luisteren en zie wat mensen nodig hebben. Ik weet dat ik rustig overkom wat vaak ook een meerwaarde is gebleken.  

Mijn praktijk is ontstaan vanuit de behoefte om andere mensen te begeleiden en te ondersteunen. Bij te dragen aan meer geluk en gezondheid en aan het inzicht dat de mensen hier zelf veel aan kunnen doen.

Door de zaken die er spelen te benoemen komt er bewustwording en dit werkt helend. Binnen mijn praktijk help ik mensen dichterbij zichzelf te komen en daarmee nemen klachten af en/of verdwijnen deze. Ik sta voor je klaar.