Wat

Reiki en Sensi-therapie worden ingezet om meer helderheid te krijgen en antwoorden te krijgen op je vragen. Vaak verminderen klachten of ze verdwijnen helemaal. Het is goed in te zetten bij een burn-out en ook als preventie voor een burn-out, bij rouw en verliesverwerking. 

Eenmaal een behandeling is prettig en kan al veel inzichten geven, maar langduriger behandelingen ondergaan, zal je echt verder helpen. Dit omdat klachten er vaker langere  tijd over hebben gedaan om te ontstaan en het ook tijd nodig heeft om weer te verdwijnen. Bij bijvoorbeeld een burn-out is het zo dat die ook niet in 1 dag is ontstaan. We nemen er de tijd voor om weer op een goede manier verder te kunnen. 

Met Sensi-therapie meet ik met de biosensor kom ik erachter wat er op dat moment aan behandelingen voor je nodig is. Dan gaan we gericht aan de slag. 
Met de Reiki scan ik eerst het lichaam met mijn handen en daarna zal ik een behandeling geven. Dit doe ik intuitief. 
Bij beiden krijg je wat je op dat moment nodig hebt. 
 

Er zijn verschillende behandelmethoden die ik kan inzetten: Holistic Pulsing werkt ontspannend en je kunt zaken loslaten, metDrukpuntmassage komen we achter pijnlijke punten op je lichaam en bespreken we de achterliggende thema´s. Door middel van EFT kun je de lading van trauma´s en verdriet loslaten wat je heel wat lichter kan maken. Edelsteentherapie kan bijdragen om bepaalde gevoelens te verwoorden en om te helen. Een Burn-out behandeling zorgt ervoor dat je weer meer energie zult krijgen. Vervolgens behandelen we de achterliggende thema´s. Door te werken met Innerlijk kindwerk/ Innerlijke en helende reis worden onbewuste thema´s en bijvoorbeeld pijn en verdriet bewust gemaakt. Vervolgens door de bewustwording, het loslaten van de emotie en/of onder ogen zien van een emotie/ thema, zul jij je beter voelen en verdwijnt een klacht. Door Energieën te verwijderen die niet bij je horen, kom je meer in balans. Reiki geeft je energie en brengt je meer in contact met je gevoel. Daarnaast zijn er ondersteunende middelen zoals: Bloesem en Edelsteenremedies en Edelstenen, deze werken op energetisch niveau. Ook kan er een Dieet ingezet worden en kunnen er Vitaminen en Mineralen voorgeschreven worden. Current Life Clearance, Past Life Clearance en Theta Healing.

Hieronder kun je lezen wat een therapievorm inhoudt:

· Bloesem– en edelsteenremedies Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

· Voeding- en allergiemeting Met de biosensor meet ik of er allergieën of intoleranties zijn met betrekking tot voedingsmiddelen. Er komt dan naar voren welke voedingstoffen tijdelijk of voor langere tijd niet meer genuttigd kunnen worden. Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘tijdelijke gifstoffen’ in het lichaam bij.

 

 

· Drukpuntmassage Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Door zachtjes te drukken op de
meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor jou van belang kunnen zijn. We praten over de achterliggende thema´s en emoties, waardoor de pijn uit je lichaam afneemt en/of verdwijnt.

 

· Holistic Pulsing is een respectvolle behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Door het pulsen van het lichaam in een speciaal op de persoon afgestemd ritme, wordt vanaf het eerste moment het hele lichaam in een stromende, golvende beweging gebracht. De ritmische pulsen variëren op speelse wijze van heel klein naar groter en kunnen gecombineerd worden met rollende en strekkende bewegingen. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust en gaat zich ontspannen. De continuïteit van de pulsen geeft de pulsee (degene die gepulst wordt) de mogelijkheid zich aan deze stromende golfbewegingen over te geven, zich er als het ware ‘in te laten zakken’.
Vanuit deze ontspanning kan de pulsee zich steeds meer bewust worden van haar eigen lichaam.
Mede door de afwisseling van kleine en grote pulsen, mobilisaties, het ‘wiegen’ kan een sessie afwisselend een speelse en toch zeer intense ervaring zijn: een ontdekkingsreis door het lichaam.

 · EFT (Emotional Freedom Techniques) is een techniek die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen en blokkades in het energiesysteem van het lichaam.

Deze verstoringen en blokkades in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties. Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in uw energiesysteem. Het ongedaan maken van de verstoringen in je energielichaam vindt plaats door het aantikken van uiteinden van energiebanen (meridianen). Deze meridianen bevinden zich verspreid over je lichaam. Door je tijdens het aantikken van de meridiaanpunten bewust te focussen op je probleem of een bepaald deel daarvan, wordt de blokkade in je energiesysteem opgeheven.

 

· Edelsteentherapie Misschien ben je er nog niet bekend mee, maar edelstenen zijn levende wezens. Net als mensen, dieren en planten hebben ze energie in en om zich heen. Stenen doen er miljoenen jaren over om die energie te ontwikkelen. Van die heilzame energie kunnen wij gebruik maken. Precies dat doen we bij wat we ‘edelsteentherapie’ noemen: de energie van edelstenen vult onze energie aan daar, waar wij door klachten, een energie-tekort hebben. Deze energie werkt zowel op ons lichamelijke als ons geestelijke en emotionele niveau. Daardoor doen we niet alleen aan symptoombestrijding, maar pakken we ook diepere oorzaken en gevolgen van klachten aan. We zijn tenslotte een geheel, al die niveaus zijn met elkaar verbonden. Denk maar eens aan geestelijke of emotionele spanningen die zich uiten in lichamelijke klachten. Ik werk vanuit de gedachte dat iedere klacht of ziekte ergens voor staat, ons iets wil zeggen. Vanuit die (holistische) gedachte kun je als individu leren en groeien, juist dankzij je klachten. 


 · Orthomoleculair Soms is het nodig om een dieet aan te vullen met vitamines en/ of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken. Met behulp van de biosensor en een testdoos met othomoleculaire middelen meet ik wat er nodig is. 

· Diëten Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans. Voedingsstoffen worden weggelaten en/of toegevoegd en het lichaam kan ontgiften zowel lichamelijk als geestelijk. Voldoende water drinken is daarom heel goed. Het lichaam kan de losgekomen emoties en gifstoffen afvoeren. 

· Innerlijke/ helende reis Door contact te maken met delen/ organen van je lichaam wordt duidelijk waarom bepaalde klachten aanwezig zijn. Dit gaat vaak gepaard met innerlijke beelden en door die te benoemen en uit te vragen, komen we bij de kern van een probleem. Vaak is het zo dat mensen zien dat een bepaald deel van het lichaam is geblokkeerd. Dit kan eruitzien als een prikkeldraad die ergens doorheen zit, ijsklompen, stenen of bijvoorbeeld modder. Er zijn vele andere beelden mogelijk. Door hiermee in gesprek te gaan, kunnen we dit dikwijls verwijderen en voelt men zich naderhand schoon en bevrijd.

· Burn-out protocol Door deze behandeling worden de afvoerbanen vrijgemaakt waardoor alle overbodige energie/ ballast afgevoerd kan worden en waardoor de energie weer kan stromen. Je voelt je meteen weer een stuk fitter.

· Entiteiten/ energieën weghalen Door energie te verwijderen die niet bij je hoort, kun je weer jezelf zijn. Klachten verdwijnen en je vermoeidheid gaat weg. Het kan zijn dat er energie is blijven hangen die bij bijvoorbeeld bij een familielid van je hoort en je hindert in je functioneren. Entiteiten gebruiken je energie en dat maakt dat je zo moe bent. Vaak weten zij zelf niet dat zij al zijn overgegaan en door hen naar het licht te helpen, dragen wij bij aan de evolutie. Zij kunnen verder evolueren en jij kunt verder groeien en je eigen leven leiden.

· Reiki is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen.
Handoplegging dus. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. De optredende bijwerkingen hiervan zijn dat de kwalen, ontstaan door disharmonie, verminderen of zelfs verdwijnen. Doordat het lichaam lekker in z’n vel gaat zitten zal het emotionele lichaam zich ook beter gaan voelen. Andersom werkt het ook, als je emotionele lichaam zich goed voelt dan zal je fysieke lichaam dat ook doen. En zo zitten we weer in een opwaartse spiraal. Hierdoor treedt er een positieve verandering op niet alleen in jezelf, maar ook bij alles wat je doet. En dit heeft weer zijn uitwerking op je hele omgeving.

Ieder mens heeft de kracht in zich deze energie te gebruiken, te geven. Ga maar na waar je handen naar toe gaan als een kind gevallen is: naar de pijnlijke plek. Je hoeft hier geen kennis van zaken te hebben, dit is een aangeboren gave, en ieder levend wezen bezit deze gave. Wat je in het liefdegevoel voor het kind onbewust doet, doen we bij een behandeling met Reiki bewust.

Door Reiki kunnen blokkades weggenomen worden waardoor de energie weer goed kan stromen. 

Daarnaast kan Reiki ook goed ingezet worden om te ontspannen en tot rust te komen.

Current Life Clearance:
Dit is een korte manier om snel problemen in het lichaam via de vingers op te sporen en er mee aan de slag te gaan.

Past Life Clearance. Een techniek om oude trauma’s uit diepe lagen en vorige levens op te sporen en op te lossen. Vaak hebben we te maken met onverwerkte emoties, trauma’s, angsten en onderbewuste overtuigingen. Door bewustwordingsprocessen kunnen we deze thema’s doelmatig oplossen, waardoor men weer het gevoel van geluk en welzijn ervaart, vrij van alle belastende emoties die ons vasthouden.

Theta healing is een spirituele methode om op een groot aantal levels een healing uit te voeren die de mens van vandaag losmaakt van de lasten van het verleden. Dit alles is nodig om de transformatie in gang te zetten.

U kunt contact opnemen met mij voor informatie en/of een consult. Telefoonnummer: 06-36397443, email: lisenkabrouwer@hotmail.com 


Na deze behandelingen: 

  • gaat de zon weer schijnen
  • Voel jij je beter.
  • Heb je meer energie.
  • Ben je rustiger.
  • Heb je meer zelfvertrouwen.

                                                                                                        

Let wel:

Indien je op consult komt, is het aanbevolen dat je zelf wilt werken aan verbetering van je huidige levenswijze. Praktijk voor Welbevinden kan geen garanties of beloftes doen. Beter worden betekent de eigen verantwoording nemen voor je eigen welbevinden.  

Ook is het raadzaam dat je eerst een arts raadpleegt bij klachten. Deze behandelingen/ gesprekken vervangen geen bezoek aan ziekenhuis of arts. Wel werkt het heel goed naast reguliere zorg.
Deze therapie werkt als ondersteuning en werkt zo mogelijk bij klachten waar de medische wetenschap geen oplossing voor heeft.